Les dones d'avui s'emmirallen en les d'ahir

'Miralls de dones' és una minisèrie sobre les aportacions socials de les dones


'Miralls de dones' és una minisèrie documental sobre les aportacions socials de les dones en diferents àmbits que es presentarà aquest dimecres a les 7 de la tarda a la sala de l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. L'audiovisual retrata dones actuals que destaquen en algun àmbit professional i que s'emmirallen en una dona del passat. Cada capítol enllaça la vida de dues dones, unides per l'exercici de la mateixa professió, però pertanyents a diferents espais i èpoques.

L'Àrea d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la Xarxa Audiovisual Local, sotra la direcció de Judit Porta Sanuy ha produïot els 13 programes de 10 minuts de durada que s'emetran setmanalment a través de la Xarxa de Televisions Locals. L'objectiu principal és establir analogismes entre les dificultats i les fites assolides per dues dones en moments temporals diferents, una mena de mirall històric a través del qual es pot concloure l'avenç important però no definitiu de la dona fins al dia d'avui.

Entre les dones que participen a la sèrie hi ha l'actriu Rosa Novell, que evoca la figura de Margarita Xirgu, l'escriptora Montserrat Abelló, al costat de M. Aurèlia Campmany, la periodista Àngels Barceló amb Carmen Karr o la política Carme Chacón, que rememora el llegat de Federica Montseny.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article