Denuncien l’incompliement dels terminis per pacificar els entorns escolars del carrer Entença

Les entitats impulsores asseguren que s’han fet canvis “sense comptar” amb elles i reclamen actuacions urgents


Les entitats impulsores de la pacificació dels entorns escolars del carrer Entença de Barcelona han criticat que no s’estan complint els terminis. En un comunicat, han afirmat que la primera fase hauria d’haver començat al juliol i havia de consistir a reduir un carril de circulació entre la Gran Via i Consell de Cent.

Les entitats desconfien que el projecte s’executi el febrer del 2023, com estava previst. Han afegit que s’han fet canvis “sense comptar” amb les entitats i han denunciat la manca d’informació. D’altra banda, han lamentat que a les voreres del carrer s’hi han ubicat contenidors de neteja. Amb tot, han afirmat que el carrer continua sent “una autopista de pujada a la zona alta de la ciutat amb més de 26.000 vehicles diaris”.

En aquest sentit, han afirmat que els entorns escolars continuen sent espais poc segurs i altament contaminats. Han reclamat també que el radar que hi ha entre Provença i Rosselló passi a ser realment efectiu i l’incompliment dels màxims de velocitat impliqui sancions.

Per tot plegat, han asseverat que no volen una pacificació a mitges sinó que s’executi el projecte sencer de pacificació dels entorns escolars.

Les entitats impulsores de ‘Pacifiquem els entorns escolars del carrer Entença’ són l’AMPA Joan Miró, l’AFI Entença, l’AFA Xirinacs, la Llar d’Infants Àgora i l’Associació de Veïns Eixample Esquerra.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article