La Fundació Banc dels Aliments, Premi Solidaritat 2010

El programa Solidaris, de Catalunya Ràdio, ha estat reconegut amb la menció especial Mitjans de Comunicació.

La Fundació Banc dels Aliments ha estat guardonada amb el Premi Solidaritat, que anualment atorga l'Institut de Drets Humans de Catalunya-IDHC. Tal com explica voluntaris.cat, es tracta d'un guardó que atorga l'IDHC des de 1987 en reconeixement a persones i entitats destacades per la seva lluita a favor dels drets humans. De les 15 candidatures presentades a aquest premi, el tribunal ha volgut reconèixer aquesta fundació, que és entitat federada de la FCVS, lluita contra la fam, posant a disposició de persones sense recursos aliments donats per empreses.

El tribunal del premi format per representants de la societat civil catalana i membres de l'IDHC ha volgut destacar la tasca d'una entitat que des de fa més de 20 anys treballa per a satisfer un dels drets fonamentals de les persones, l'alimentació. Des de 1998, l'IDHC atorga també una menció especial als mitjans de comunicació que, en l'exercici de la seva tasca informativa, aborden de manera decidida la defensa i protecció dels drets humans. En aquesta ocasió la menció especial Mitjans de Comunicació ha recaigut en el programa Solidaris, de Catalunya Ràdio, dirigit per la periodista Rita Marzoa. Solidaris aborda setmanalment l'actualitat des d'una perspectiva social, donant veu i donant suport a la lluita dels moviments socials i de la societat civil catalana.

El premi serà lliurat en un acte públic que tindrà lloc el proper 15 de febrer a les 19 hores al Parlament de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article