Sant Tomàs organitza un concert solidari

Els diners recaptats es destinaran a afavorir l'accés a l'esport i el lleure dels usuaris del Club Car de l'Associació Sant Tomàs


Dissabte a les 7 de la tarda en primera sessió i a les 10de la nit en segona sessió tindrà lloc a la sala alternativa de concerts Pasternak de Vic un concert solidari organitzat pel Club Car de l'Associació Sant Tomàs – PARMO en motiu de la celebració del 40è aniversari del Club. Aquest és el segon concert que l'Associació Sant Tomàs - PARMO organitza. L'any passat, el recinte firal del Sucre va acollir el concert per la compra d'una furgoneta adaptada pel Centre Riudeperes. Enguany, els diners recaptats es destinaran al Club Car per facilitar l'accés al lleure i l'esport de les persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, aquest es finança a través de subvencions, donatius, les quotes de socis i el pagament de cada usuari per l'activitat que realitza.

El Club Car actualment dóna servei a 174 usuaris que participen a les activitats de vacances, a les intersetmanals, a les esportives i a les excursions de cap de setmana que s'organitzen. El servei funciona a través de voluntaris, que ofereixen el seu esforç i temps i un equip de coordinadors. Un dels objectius del Club Car és aproximar el màxim l'esport i el lleure a les persones amb discapacitat intel·lectual. Des de la seva creació el 1970, s'ha intentat oferir un ventall d'activitats atractives i interessants per a ells, per tal de millorar les seves habilitats personals, socials i físiques, sempre seguint el criteri de la inclusió social.  Per fer que el màxim número de persones puguin gaudir d'aquestes activitats, des del Club s'intenta oferir uns preus molt reduïts, tot hi així, a vegades, per als usuaris és difícil fer-hi front.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article