La FCVS prepara el primer Market Place de Catalunya

Consisteix en un gran intercanvi de projectes, empreses i institucions del món social


En motiu de l'Any Europeu del Voluntariat, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) prepara per l'11 de novembre de 2011 un gran intercanvi de projectes entre empreses, institucions, universitats i entitats del món social. La FCVS realitzarà durant l'any diverses accions de sensibilització sobre el voluntariat, emmarcades en la commemoració de l'Any Europeu del Voluntariat. Una d'elles serà el Market Place, la principal activitat de ressò a nivell europeu.

Es tracta d'una iniciativa originària d'Holanda que consisteix en una compra-venda de proejctes solidaris entre organitzacions socials, empreses, mitjans de comunicació, agents educatius i administracions públiques. L'altre objectiu del Market Place és afavorir el Networking, o xarxa de contactes per iniciar projectes en un futur. El Market Place de la FCVS serà el primer de Catalunya i hi podran participar les gairebé 300 entitats federades de Catalunya i totes les empreses, institucions, universitats, administracions, etc. que ho desitgin.

El Market Place tindrà diferents parts destinades a l'exposició de projectes que ja estan en marxa, la cerca de contactes per engegar projectes en un futur (speed networking, taules de trobada, sales de reunions, mur d'exposició), un espai per la signatura de projectes i un espai destinat a tallers de sensibilització. Ja poden començar a presentar projectes per tal de participar-hi.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article