Èxit al concert solidari organitzat per celebrar el 40è aniversari del Club Car

Es van recaptar 2.000 euros que es destinaran a les activitats que s'organitzen habitualment

700 persones van passar des del dissabte a les 7 de la tarda i fins el diumenge a les 5 del matí per la Sala Paternak de Vic, en motiu del concert solidari organitzat per celebrar el 40è aniversari del Club Car de l'Associació Sant Tomàs. Un concert, el segon organitzat per l'Associació, que va comptar amb el suport d'11 grups els quals, de forma desinteressada, van actuar oferint el seu millor repertori a un públic totalment entregat.

Grups tan destacats com La Porta dels Somnis, Spirits in the machine, Nuar, Yacine and the oriental groove, Raydibaum, Lexu's, Rauxa, Very Pomelo, Josep Montero de les oques grasses i les Tietes Queques van fer que els assistents poguessin gaudir d'un espectacle immillorable. La cantautora Ivette Nadal, qui havia d'encetar l'acte no va poder actuar per problemes de veu. El concert es va caracteritzar per un dinamisme continu; vuit hores seguides de música en directe amb actuacions de mitja hora per grup i un quart d'hora de canvi.

Gràcies a les 700 persones que van assistir al concert, es va poder recaptar l'import brut de 4.000€ (que un cop descomptades les despeses d'organització van ser 2.200€). Aquests diners  ajudaran al Club Car a donar continuïtat a les activitats que s'organitzen habitualment tant de lleure (sortides culturals, sortides de cap de setmana, activitats de manualitats, vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu) com esportives (natació, atletisme, gimnàstica esportiva, tennis taula, tennis, hoquei adaptat, bàsquet, futbol sala, petanca i batminton).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article