La discoteca per a persones amb discapacitat intel·lectual torna cada diumenge a Luz de Gas

L’Associació Ludàlia organitza sessions setmanals de nou a partir d’aquest diumenge 5 de febrer


Ara sí que la frase de Ludàlia ‘Els diumenges són nostres’ guarda tot el sentit. L’associació organitzarà com ja feia abans de la pandèmia sessions de discoteca per a persones amb discapacitat cada diumenge, a la Sala B de Luz de Gas.

“La discoteca obrirà les seves portes per a totes aquelles persones i grups d’altres entitats que vulguin gaudir de tres hores i mitja de bon rotllo, música i diversió, i sempre amb un equip d’una desena d’educadors i voluntaris que vetllen perquè tot funcioni a la perfecció”, expliquen des de l’entitat.

Les sessions arrencaran aquest diumenge, dia 5 de febrer, de 17 a 20.30 hores. Des del mes de setembre, aquestes sessions havien tornat dues vegades al mes després de dos anys i mig de pandèmia; però ara ho faran setmanalment, com així ho desitjaven les més de cent persones amb discapacitat intel·lectual majors d’edat que acudeixen a vibrar d’aquesta festa i pionera en el sector.

Amb el retorn de la discoteca, i gràcies a la col·laboració de Luz de Gas, l’Associació Ludàlia —escindida com a Fundació al 2020 i reconvertida en associació al març del 2022— vol donar resposta a un dels seus grans objectius: impulsar l’oci i la cultura entre un col·lectiu que encara necessita continuar potenciant la normalització en el llarg camí cap a la inclusió real.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article