AVAN i Dismifísics signen un acord d'espai per ampliar el Casal Obert

Permetrà generar més oportunitats d'integració a les persones amb discapacitat


A partir d'aquest dimecres i gràcies a lacord signat entre AVAN, amb Marta Obdulia com a Directora General, i en Joan Vila, com a responsable de l'entitat Terrassencs Disminuïts Físics Associats, l'AVAN desenvoluparà el seu programa 'Casal Obert' a la seu de Dismifisics per tal de donar més oportunitats a les persones que presenten una discapacitat ja sigui d'origen neurològic o no.

Per a la realització d'aquestes tasques es traslladaran a la seu de Dismifísics un o dos professionals i voluntaris de l'AVAN per tal que organitzin les activitats programades i col·laborin i ajudin als socis usuaris. Aquest espai de trobada funcionarà des de les 4 de la tarda a les 7 del vespre de dilluns a dijous i és gratuït per als socis de l'AVAN.

El programa del Casal Obert és un punt de trobada per a persones amb alguna malaltia neurològica que vulguin reunir-se i realitzar activitats lúdiques (jocs, concerts, xerrades, manualitats i festes) i sortides culturals (visita exposicions, monuments de la ciutat, visitar la gossera municipal...) i esportives (jocs de petanca, aquagym a piscina adaptada, ioga a un centre especialitzat...).

Amb aquest acord es pretén donar resposta a la demanda d'espai que té actualment el Casal Obert de Terrassa, on assisteixen regularment una dotzena de persones i que per problemes d'espai a l'actual seu de l'AVAN no poden realitzar les activitats còmodament. També es vol afavorir que nous grups de persones que presentin alguna discapacitat puguin gaudir-ne d'aquestes activitats, com els actuals socis de Dismifisics, entre d'altres.

L'espai, situat al carrer Arenys de Mar número 14, és una sala totalment accessible i adaptada per a les persones que presenten discapacitat.

Amb aquest acord s'invrementa el treball en xarxa amb altres entitats de la ciutat, un dels objectius principals del Pla Estratègic de l'AVAN per aquests propers anys.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article