L’APE celebra el judici contra cobradors contractats per Endesa: “Per fi responen per l’assetjament a vulnerables”

Endesa admet que treballa amb agències de recobrament, però es desvincula de les pràctiques de l’empresa denunciada


L’Aliança Contra la Pobresa Energètica (APE) celebra que, dos anys i mig després de l’inici del procés judicial, dos directius i una treballadora de l’empresa de recobraments DPS Consulting, contractada per Endesa, s’asseguin al banc dels acusats pel cas d’assetjament contra una clienta vulnerable durant l’estiu del 2020.

Davant les portes de la Ciutat de la Justícia, on aquest dimarts s’inicia el judici, la portaveu de l’APE, Maria Campuzano, ha celebrat que “per fi han de respondre per l’assetjament a vulnerables”. Per la seva banda, fonts d’Endesa admeten treballar amb agències de recobrament, però es desvincula de les pràctiques de l’empresa denunciada.

El cas fa referència a uns fets que es van produir l’agost del 2020, quan, segons denuncia l’APE, una treballadora de l’agència DPS Consulting va trucar a la Yolanda, clienta d’Endesa, i, fent-se passar per personal judicial, va amenaçar-la d’embargar-li els comptes i tallar-li el subministrament si no pagava el deute de 2.000 euros que tenia pendent amb la companyia energètica.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article