Sabadell presenta el Teaming

El Vapor Llonch donarà a conèixer aquesta iniciativa solidària que es basa en microdonacions


El Teaming és una manera fàcil i còmode de ser solidari, una iniciativa que emparant-se en el de mica en mica s'omple la pica busca la unió d'un grup de persones per ajudar en un projecte i un objectiu marcat entre tots. Amb la voluntat de donar a conèixer aquesta iniciativa al màxim nombre de gent possible, el Vapor Llonch de Sabadell ha organitzat per aquest dijous, a les 6 de la tarda, una conferència a càrrec del seu creador, Jil Van Eyle.

Tal com s'explica al seu web informatiu, Teaming és una iniciativa solidària per reunir microdonacions que individualment no són viables. Una forma de fer-ho a l'empresa és aportant 1 euro de la nòmina de cada treballador que ho desitgi; l'empresa canalitza la donació i, si ho vol, pot afegir-hi una aportació a l'esforç d'equip. Els diners que es recullen es destinen al que entre tots s'ha acordat, ja sigui una ONG o una ajuda concreta. Així, Teaming "no és una fundació ni una ONG ni és una empresa", Teaming "no té un número de compte bancari ni rep diners; Teaming és només una idea".

L'Ajuntament de Sabadell, la Fàbrica d'oportunitats Vapor Llonch i Vàlua han organitzat aquesta trobada adreçada a empreses i associacions no lucratives per conèixer la iniciativa. La jornada també comptarà amb la presència de la tinenta d'alcalde de Treball, Formació i Indústria i Innovació de l'Ajuntament de Sabadell, Montserrat Capdevila.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article