Teresa Crespo presidirà el Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars de la Generalitat de Catalunya

La Taula del Tercer Sector es mostra molt satisfeta amb el nomenament de Teresa Crespo


La vicepresidenta de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i presidenta d'Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS), Teresa Crespo, ha estat designada com a presidenta del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars de la Generalitat de Catalunya. El Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars serà un òrgan col·legiat assessor del president de la Generalitat i del Govern, en matèria de polítiques orientades a impulsar un procés de desenvolupament del sistema de benestar social i de promoció de la família.

El Govern crea aquest organisme atès que s'ha fixat com a prioritat la definició i la concreció de les polítiques orientades a l'enfortiment de l'Estat del Benestar, mitjançant la protecció de les persones que es troben en situació de risc d'exclusió social, per tal d'assegurar la cohesió social.

El consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars assessorà i informarà sobre les qüestions que li siguin plantejades pel president o per les persones titulars dels departaments competents en les polítiques orientades a impulsar un procés de desenvolupament del sistema de benestar social i de promoció de la família. També proposarà les actuacions o plantejaments en aquest àmbit que consideri adequats en funció de l'evolució social i econòmica, tot tractant d'anticipar-se a les necessitats de la societat.

Aquest organisme estarà integrat, a més, per un nombre màxim de 20 membres, nomenats pel president de la Generalitat, a proposta de la presidenta del Consell, Teresa Crespo. Ni el president i ni els membres del Consell Assessor no perceben cap retribució.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article