Cleries: 'S'obtindrà un bon resultat a Salt si sumem l'esforç de totes les administracions i ciutadans'

L'objectiu ha de ser una societat que es defineixi pels valors de la cohesió, la convivència i la pau


El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha afirmat que s'obtindrà un bon resultat a Salt "si sumem l'esforç de totes les administracions i ciutadans". Cleries ha fet aquesta declaració durant la seva intervenció al Parlament, a partir d'una pregunta feta pel Grup Parlamentari de Convergència i Unió sobre els darrers esdeveniments produïts al municipi de Salt.

El conseller ha establert que l'objectiu ha de ser el d'una societat que "es defineixi pels valors de la cohesió, la convivència i la pau" i que per aconseguir-ho, es treballarà "colze a colze" amb totes les administracions, per tal d'aportar eines eficaces que facilitin i afavoreixin la voluntat de "viure bé i en pau" que tant ha demostrat i demanat la ciutadania de Salt.
 
El Govern, al costat de l'Ajuntament

Josep Lluís Cleries ha assegurat que tant ell com el conseller d'Interior es van posar des d'un primer moment a disposició de l'alcaldessa de Salt i que el mateix president de la Generalitat s'hi va posar en contacte per mostrar-li el seu suport. Cleries ha recordat que posteriorment es va reunir amb la secretària d'Estat per la Immigració, Anna Terrón, per activar la signatura d'un pla específic per al municipi de Salt, que s'havia anunciat el mes d'octubre passat i que se signarà, finalment, aquest proper divendres.
 
Cleries ha apuntat també, que com a complement a aquest pla específic, "la Generalitat ha creat un grup de treball i seguiment que impulsarà un conjunt d'actuacions a Salt, que donaran resposta a les prioritats que s'han marcat a partir de les reunions entre el delegat de Govern a Girona i l'alcaldessa de Salt". Aquest grup està coordinat pel Departament de Benestar Social i Família i està format pels departaments d'Interior, Ensenyament, Justícia, Empresa i Ocupació, Territori i Sostenibilitat, Cultura i pel delegat del Govern a Girona. "Seran actuacions a curt, mitjà i llarg termini poc publicitades, però que volem que els ciutadans percebin pels seus resultats", ha afirmat el conseller.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article