Drets Socials garanteix el finançament de la Fundació Nexe i estudia incorporar-la a la cartera de serveis socials

El Govern vol estendre el model de la fundació d’atenció a infants amb pluridiscapacitat a tot Catalunya


El departament de Drets Socials s’ha compromès a mantenir el finançament de la Fundació Nexe, dotar-la de més estabilitat i estudiar la seva incorporació a la cartera de serveis socials per poder concertar-ne les places.

Aquestes són les conclusions principals d’una trobada entre el secretari d’Afers Socials, Lluís Torrens, la directora general de l’Autonomia Personal i la Discapacitat, Marta Segura, i els familiars i representants del patronat de la Fundació Nexe, que atén infants amb pluridiscapacitat. La reunió s’ha fet arran del neguit de l’entitat per la continuïtat d’alguns dels seus serveis, especialment el Centre d’Atenció Especialitzada Infantil de Barcelona i l’Aula d’Atenció Especialitzada del Baix Llobregat.

En un comunicat, Drets Socials ha explicat que la seva voluntat és que el model d’atenció als infants amb pluridiscapacitat que aplica la Fundació Nexe es pugui estendre a tot Catalunya, on hi ha prop de 300 infants afectats.

Així, es crearan equips de treball conjunts per definir el model i abordar altres aspectes que afecten aquests infants i les seves famílies, com ara els serveis de respir.

En un comunicat, el departament ha volgut reconèixer la “gran tasca” que fa la fundació, així com l’especificitat del seu servei.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article