La Magic Line compleix deu anys amb una captació rècord de més de 400.000 euros

La caminada solidària aconsegueix recollir 3 milions d’euros en l’última dècada per a projectes socials i sanitaris


La caminada solidària de Sant Joan de Déu, la Magic Line, ha celebrat aquest diumenge la seva desena edició amb unes xifres de participació i captació rècord. Més de 15.000 persones han omplert de solidaritat els carrers de Barcelona i es preveu que la captació econòmica superi els 400.000 euros, la més alta assolida mai fins ara.

Així, en els seus deu anys d’història, la Magic Line haurà aconseguit recaptar uns tres milions d’euros per dedicar a projectes socials i sanitaris. El director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu i creador de la Magic Line, Oriol Bota, ha destacat el “compromís i la solidaritat” dels participants i ha expressat “l’orgull” de l’organització per celebrar deu anys “amb aquestes xifres”.

Amb l’edició d’enguany, la Magic Line ha recuperat la seva essència, deixant enrere els dos anys de pandèmia. La caminada solidària proposa més de 25 rutes per tot el territori: 12 a Barcelona, tres a Lleida i Tremp i deu a la resta de l’Estat, amb cites a Madrid, Mallorca, Múrcia i València.

Durant aquesta dècada, la Magic Line ha permès finançar o impulsar més de 300 projectes socials i sanitaris, i ha comptat amb la participació de 100.000 persones.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article