El Cabal Musical celebra l’acte de cloenda i continua apostant per la inclusió del jovent

El projecte del Taller de Músics ofereix formació i eines per convertir les inquietuds creatives dels joves del Besòs en projectes d’emprenedoria


El Teatre de Montcada i Reixac serà, aquest divendres, l’escenari del concert de cloenda de l’edició d’enguany del Cabal Musical. Es tracta d’un projecte d’innovació social per a la inclusió dels joves amb talent musical, impulsat pel Consorci del Besòs i gestionat pel Taller de Músics. 

El Cabal Musical aposta per l’acompanyament artístic de joves músics dels districtes barcelonins de Sant Martí, Sant Andreu i Nou Barris, i els municipis de Sant Adrià del Besòs, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, i Montcada i Reixac.

D’aquesta manera, a través dels recursos i experiència del Taller de Músics, els participants reben formació, orientació i eines per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d’emprenedoria i introduir-se al sector. 

Enguany, els 12 participants interpretaran un tema de l’EP gravat gràcies al projecte i presentaran, en exclusiva per al  públic assistent, el videoclip. L’entrada serà lliure fins a cobrir aforament. Els artistes participants d’aquesta edició són: Piketa’s, Vicvan, Isabella Privitera, Zoyert, Eva  Fort, Acaracan, Maria Lista, Lolamento, Lucas Luz, Sara Aldana, Medina i Matilda Mirana.

El projecte es realitza en el marc de l’estratègia Eix Besòs del Consorci que dona suport al talent musical per contribuir a la transformació i dinamització dels barris d’aquestes zones del voltant del riu Besòs.  

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article