Dijous s'estrena l'obra de teatre 'Catalunya sense barreres'

És una comèdia duta per actors i actrius amb alguna discapacitat o malaltia mental


'Catalunya sense barreres' és el nom de l'obra que duen a terme una sèrie d'actors i actrius, tots ells amb alguna discapacitat o malaltia mental, que demostren amb la seva interpretació que quan hi ha un compromís amb la vida és possible sortir endavant i superar les barreres que presenta el dia a dia. La comèdia s'estrenarà aquest dijous a les 6 de la tarda a l'Auditori ONCE de Catalunya i l'entrada és gratuïta.

Darrere d'una discapacitat hi ha una persona amb unes qualitats remarcables com en tot ésser humà. Aquest és el missatge que es pretén fer arribar al públic mitjançant la representació de l'obra de teatre. El desenvolupament de l'acció a escena alterna la comèdia (amb moments intensos per riure) i el drama (amb escenes de profunda emotivitat). Els actors i actrius que interpreten aquesta obra de teatre formen part de l'equip de col·laboradors del programa de ràdio 'Catalunya sense barreres', un espai que s'emet a la Cadena Ràdio Estel tots els divendres de 9 a 10 del vespre, gràcies a l'obra social de l'ONCE i la seva Fundació.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

MPG
1.

Solamente escribiré una palabra BRILLANTE!!! Ha sido una actuación espectacular y emotiva. En ella se muestra la realidad de las personas con discapacidades, pero éstas NO les impide, a las personas que las padecen, realizar aquello que anhelan. Se refleja una realidad diaria de la que muchos no somos consciente y sobre todo la capacidad de superación. FELICIDADES CHIC@S!!!Tenéis mucho que enseñar al mundo.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article