SATSE denúncia davant el defensor del poble l’impagament de les pagues extraordinàries des del 2010

El sindicat d’infermeria xifra en 7.500 euros la pèrdua de cada professional


El sindicat d’infermeria SATSE ha denunciat davant el defensor del poble l’impagament de la quantia total de les pagues extraordinàries des del 2010. El sindicat considera que es tracta d’una “injusta i discriminatòria” realitat laboral i demana al govern espanyol que solucioni aquest problema que ha provocat que cada professional “hagi perdut fins a un total de 7.500 euros”.

En un escrit de queixa remès a Ángel Gabilondo, el sindicat detalla la “perjudicial situació” que pateix el conjunt de professionals a causa de les retallades i recorda que suposa una “lesió dels seus drets individuals” i una “vulneració del principi de conservació de les retribucions consolidades dels treballadors”.

Concretament, assenyala que arran de les retallades es va deixar de percebre un 27% de la quantia total de cadascuna de les dues pagues extraordinàries. Per això, el sindicat insta Gabilondo a fer pressió perquè el govern de Sánchez possibiliti la recuperació de l’abonament íntegre de les pagues i que, amb caràcter extraordinari, alliberi una partida pressupostària per a possibilitar en un termini màxim de dos anys la recuperació d’aquests 7.500 euros.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article