120 pisos més a Barcelona per a famílies sense sostre

Aquests habitatges es destinen sobretot a pobres, discapacitats i dones maltractades


L'Ajuntament de Barcelona amplia fins a 120 el nombre de pisos destinats a famílies sense cap recurs econòmic. Una de les conseqüències de la crisi ha estat l'empobriment general de la població, tant de la classe mitjana com de les classes més desafavorides. Per a pal·liar aquests efectes el consistori ha avançat la construcció de dos edificis, un a l'Eixample i un altre a Poblenou, per llogar habitacions a persones que no poden pagar un lloguer especial i per a discapacitats i dones maltractades.

Una altra solució a la què ha hagut de recórrer l'Ajuntament de Barcelona és la dels allotjaments col·lectius: "Oferim habitacions amb bany, espais comuns, per resoldre els problemes punyents de la gent que no té recursos, perquè també donar habitatges sencers a persones que no poden pagar res potser seria malbaratament de recursos públics", ha apuntat el gerent d'Habitatge, Josep Maria de Torres. En total, 100 persones més podran tenir una llar digne. 
 
Un altre canvi anirà lligat a les condicions per accedir a aquest habitatge: després que la Síndica va denunciar la setmana passada que el 40% de les famílies que compleixen les condicions no poden pagar el lloguer social, serà més fàcil poder-se'n beneficiar.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

maria girbau suñer
3.

hola soc una noia de 26 anys amb discapacitat soc de fora de barcelona, i per temes de feina nesesito venir a viure aqui nesesito un pis economic i ben comunicat. o compartir pis en el mes d'octubre ja i tindria que seri ,

  • 0
  • 0
joan
2.

soc un jove de 28 anys amb discapacitat i busco pis de lloguer amb la meva parella nomes tenim una nomina ,la meva parella no te feina i en agradaria que ens puguesin informar de on podem sollicitar un pis de lloguer i en tot cas si cumplim els requisits ,moltes gracies

  • 0
  • 0
sandra radua codony
1.

busquem pis a hospitalet a poguer ser sense donar cap entrada nomes tenim una nomina i la jud familiar i el dueño del pis actual,on tastem,ens fot al carrer perque diu que neçeçita el pis ell per viure neçeçitem alguna mena de ajud per trobar altre tetjo pel meu fill de 9 añys i per nosaltres un matrimoni jove de 40,i ,42,anys sisplau,ajud.graçies.

  • 3
  • 1

Comenta aquest article