'5 caves x 5 projectes solidaris'

L'objectiu és que diferents empreses destinin part dels beneficis a projectes socials


El proper dilluns acaba el termini per presentar projectes a la iniciativa '5 caves x 5 projectes solidaris'. Totes les entitats federades a la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) poden presentar els seus projectes per tal d'entrar a concurs i poder-se beneficiar dels donatius de '5 caves x 5 projectes' durant tot un any.

'5 caves x 5 projectes solidaris' és una iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa gestionada i coordinada per la FCVS. L'objectiu és que diferents empreses destinin part dels beneficis a projectes socials duts a terme per entitats de la FCVS. La manera d'escollir els 5 projectes que es beneficiaran de la iniciativa durant un any és a través d'un concurs.
 
Els cinc projectes seleccionats es donaran a conèixer durant la Festa de la Primavera, moment en el qual, les 5 entitats beneficiàries d'enguany rebran la quantitat que els correspon en funció de les vendes que s'hagin produït durant aquest any. Les empreses que participen a '5 caves x 5 projectes solidaris' destinen als cinc projectes socials:
- un 7% de les vendes directes (al fabricant, per Internet o per telèfon)
- un 0,7% de les vendes indirectes (en botigues especialitzades o a través de distribuïdors)

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article