Africat prepara el viatge intercultural d'aquest any

La novetat d'enguany serà la convivència en una comunitat rural del Senegal


Aquest diumenge, Africat, una entitat sense ànim de lucre de Granollers que organitza viatges de voluntariat, explicarà la novetats del viatge al Senegal d'enguany que, més enllà de dur a terme una sèrie d'activitats socials, es tractarà d'integrar-se en el dia a dia de la comunitat com si els participants fossin un individu més. Tasques com l'agricultural, el manteniment d'infraestructures, la cuina, activitats interculturals es duran a terme amb l'objectiu d'adquirir l'experiència vital d'una realitat humana ben diferenciada de la nostra.

Des de fa quatre anys, Africat duu a terme projectes de desenvolupament al Senegal i diferents activitats interculturals. En aquesta ocasió explicaran els detalls de l'edició d'enguany diumenge 13 de març a dos quarts de cinc de la tarda al local de la Penya Barcelonista Les Franqueses. 

Altres anys s'ha exportat la cultura catalana al Senegal en forma de castells, ball de bastons i sardanes, entre moltes altres i a canvi s'ha rebut l'hospitalitat, la cultura i la tradició d'una comunitat rural que es manté en connivència amb el seu entorn natural.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article