Benestar Social i Família augmenta les places de 'L'estiu és teu!'

Comença el període de preinscripcions que oferirà gairebé 13.000 places


La Direcció General de Joventut i l'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família han obert aquest matí el període de preinscripcions del programa "L'estiu és teu!" a través del web www.xanascat.cat i del telèfon d'atenció ciutadana 012. La 17a edició compta amb un programa que ofereix estades de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 16 anys a la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya.

El nombre total de places ofertades serà enguany el més alt de la història del programa, amb un total de 12.708. Això significa un augment de 3.461 de places respecte de la participació en l'edició passada, un increment del 37%. Aquest creixement ve impulsat, sobretot, pel reforçament de l'oferta en les estades que inclouen ensenyament d'idiomes (anglès, francès o alemany), que aquest 2011 han augmentat en 1.836 places. Les modalitats d'aquestes estades són: idiomes, esportives, multiesportives, combinat de multiesportives i idiomes, música, enginy, teatre, circ i veu.
 
Pel que fa al cost de les estades, les famílies nombroses, acollidores i monoparentals que obtinguin plaça pels seus fills gaudiran d'una reducció del 10% en el preu. Aquests ajuts s'emmarquen en les polítiques de suport a la família i, alhora, intensifiquen encara més l'orientació al servei de la ciutadania dels albergs gestionats per l'Agència Catalana de la Joventut. L'any passat es van beneficiar de les reduccions a famílies nombroses, monoparentals i acollidores un total de 1.591 nois i noies, el 17% del total dels participants.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article