Roses contra l'oblit i la soledat de la gent gran

La Fundació Amics de la gent gran posa de relleu la manca de companyia de la gent gran


Per quart any consecutiu, coincidint amb Sant Jordi la Fundació Amics de la gent gran posa en marxa la campanya 'Roses contra l'oblit', la qual pretén cridar l'atenció sobre el problema de la soledat que pateixen tantes persones grans. A través del lloc web tothom és convidat a lliurar una rosa a una persona gran del seu entorn i deixar-ne constància. Avui mateix el web ja està operativa.

Personatges com Andreu Buenafuente, Albert Om o Judith Mascó ja han participat en la campanya que vol recollir milers de missatges d'homenatge i suport a aquest col·lectiu. A més a més, el dia de Sant Jordi la fundació durà una rosa i un llibre a casa de les persones grans que visiten habitualment.

Roses de feltre

Paral·lelament, Amics de la gent gran posa a la venda una rosa solidària. Es tracta d'un fermall de feltre que té un preu de 3 euros i que es distribueix principalment a les botigues de la Cooperativa Abacus i als clubs DIR, a banda de les seus d'Esade i d'algunes farmàcies de la ciutat de Barcelona. Fins i tot hi ha empreses que en comptes de roses naturals regalen el dia de Sant Jordi als seus treballadors una rosa de feltre d'Amics de la gent gran.


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article