Benestar Social i Família sorteja les primeres places del 'Vacances en família'

El segon sorteig serà el 28 de juliol


Dimarts al matí es va sortejar el número a partir del qual les famílies amb infants de 0 a 6 anys que es van preinscriure podran gaudir d'unes vacances en albergs a preus avantatjosos. El número del sorteig va ser el 3.264 i des d'aquest dimecres les famílies preinscrites podran consultar el resultat a través del web del xanascat.

La seu de Loteria de Catalunya, s'ha procedit a l'acte públic de l'assignació per sorteig davant notari de les primeres 13.767 places que ofereix el programa 'Vacances en Família', corresponents a les famílies que gaudiran de l'estada entre el març i l'agost. El sorteig ha comptat amb la presència de la directora general de l'Agència Catalana de la Joventut, Montserrat Suari.
 
El número del sorteig ha estat el 3.264. Aquest número serà el punt de partida per a l'assignació automàtica de les places, emprant com a criteri principal les opcions triades pels participants i l'ordre de preferència indicat, fins trobar una opció disponible. Les 6.835 famílies preinscrites en aquest primer sorteig del programa podran consultar demà mateix, a través de www.xanascat.cat, si han obtingut plaça, i en quin torn i alberg han estat assignades les places.
 
Es farà un segon sorteig el 28 de juliol, en què se sortejaran les 23.577 places restants, corresponents a les famílies que gaudiran de l'estada entre el setembre i el febrer del 2011. Així, en total, en aquesta edició s'hauran ofert un total de 37.459 places, que podran beneficiar a 7.042 famílies que tenen fills d'entre 0 i 6 anys, i que reben la prestació universal per infant a càrrec.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article