Roses solidàries per Sant Jordi

Per vuitè any consecutiu la Creu Roga vendrà roses


De cara la propera Diada de Sant Jordi un equip de voluntariat de la Creu Roja de més d'un centenar de persones participaran en la venda de la Rosa Solidària pels carrers de la ciutat de Barcelona. Aquest és el vuitè any consecutiu que l'assemblea local de Barcelona organitza aquesta iniciativa. La Creu Roja comptarà amb 8 taules, situades en diferents punts de la ciutat de manera que la ciutadania podrà comprar-les i aportar fons a la Creu Roja a Barcelona. En l'edició de l'any passat, es van vendre més de 3.000 roses.

L'assemblea local destinarà íntegrament els fons recollits a la seva campanya de Nadal en benefici de les persones grans en situació de vulnerabilitat, una iniciativa per evitar que la gent gran se senti oblidada durant les festes.

Les persones que s'apropin a les taules de la Creu Roja trobaran també informació sobre els diversos projectes i programes gestionats per l'assemblea local de la Creu Roja a Barcelona, així com d'altres més generals, com ara el de les famílies d'acollida

Coincidint amb aquesta iniciativa, la Creu Roja a Barcelona també vol agrair, per avançat, el suport de totes les persones que comprin la seva Rosa Solidària pel seu suport i la seva solidaritat cap als més vulnerables.

Els 8 punts de venda on hi haurà les taules de la Creu Roja són els següents:

Plaça de Sant Jaume, 1  (de 7 a 21 h).
Plaça de la Catedral, 4  (de 7 a 21 h).
Portal de l'Àngel, 24 (de 7 a 21 h).
Passeig de Gràcia, 4  (de 7 a 21 h).
Plaça de Catalunya, 5  (de 7 a 21 h).
Plaça de la Universitat, 8 (de 7 a 21 h).
Carrer de Pelai, 58  (de 7 a 21 h).
Plaça de Catalunya, 19  (de 7 a 21h).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article