La Fundació Pere Tarrés obre el període d'inscripció de les activitats d'estiu per a infants, joves i famílies

Es preveu que més de 16.000 infants i joves participin en les més de 300 colònies i casals


Des d'aquets dimarts les famílies poden inscriure els seus fills i filles en alguna de les més de 300 activitats d'estiu que enguany organitza la Fundació Pere Tarrés junt amb els seus centres d'esplai vinculats. Amb el lema 'L'Estiu. Vacances per créixer', la Fundació ofereix una àmplia oferta per tal que infants i joves gaudeixin d'un temps de lleure de qualitat.

Es tracta d'una oportunitat única per experimentar valors responent, també, a la necessitat de conciliar la vida familiar i laboral. Gràcies a les activitats, els nens i nenes aprenen a conviure, desenvolupen l'autonomia personal i amplien els seus coneixements.

L'èxit de les colònies d'idiomes i esportives

Entre totes les activitats que cada estiu ofereix la Fundació Pere Tarrés, les colònies esportives i les d'aprenentatge d'una llengua estrangera, són les que desperten més interès entre les famílies. La major part de les activitats lingüístiques són en el territori català, però també es proposen estades a Irlanda, Estats Units, Canadà, Anglaterra i França.

Molt per escollir

Entre les novetats d'aquest any hi figuren My first English Summer, unes colònies adreçades a infants entre 5 i 8 anys i pensades específicament perquè els més petits s'ho passin d'allò més bé alhora que aprenen l'anglès i reforcen els valors de l'educació en el lleure. A través de cançons, jocs i dinàmiques, els nens i nenes aprendran l'anglès d'una forma natural i divertida.

I després de l'excel·lent acollida de l'any passat, enguany tornen les colònies de teatre, on els participants viuran la màgia de les arts escèniques en el teatre de la casa de colònies de La Conreria, visitaran una sala teatral per conèixer les seves interioritats i rebran una classe magistral d'un intèrpret de l'escena catalana que els ensenyarà alguns trucs, tècniques d'interpretació i secrets del mon escènic. L'estada finalitzarà amb la representació d'una obra de teatre amb la presència dels familiars.

A més, la Fundació Pere Tarrés també ofereix un ampli ventall de propostes: colònies, setmanes d'aventura, campaments, casals i rutes a peu o en bicicleta. Totes aquestes activitats s'adrecen a infants i joves d'entre 3 i 18 anys, que poden gaudir de propostes a gairebé totes les comarques catalanes i a les Illes Balears.

Els més petits també tenen més de 20 casals d'estiu, organitzats per la Fundació Pere Tarrés, així com a les colònies organitzades pels esplais del Moviment de Centres d'Esplai Cristians de la Fundació Pere Tarrés (MCEC).

Enguany, la Fundació Pere Tarrés tornarà a obrir les seves cases de colònies a tota la família durant el mes d'agost, per aquells pares i mares que vulguin compartir amb els seus fills uns dies de vacances participant en activitats de lleure, aprenent, divertint-se i gaudint de l'entorn natural i de la relació amb altres famílies.

Una oportunitat laboral per als joves equips de monitors/es


La campanya d'estiu de la Fundació Pere Tarrés permet que més 16.000 infants i joves gaudeixen de les seves vacances, però també ofereix una oportunitat laboral excel·lent perquè molts joves aprofitin per tenir una feina remunerada durant els mesos d'estiu, mentre contribueixen a que els nens i nenes aprenguin a conviure, desenvolupin l'autonomia personal i ampliïn els seus coneixements. Aquest any en la campanya d'estiu de la Fundació Pere Tarrés participaran més de 2.000 persones, molts són els monitors/es voluntaris dels centres d'esplai que participen durant la resta de l'any en activitats d'educació en el lleure.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article