Un programa per prevenir les addiccions arriba a 300 empreses

El projecte es desenvoluparà al Penedès i va orientat al món laboral


Aquest dijous al matí va tenir lloc la presentació del del Nou programa de sensibilització de les addiccions en l'àmbit empresarial al Penedès, impulsat per la Fundació PIMEC Acció Social, Projecte Home i l'Obra Social de Caixa Penedès. Es tracta d'un programa innovador que pretén arribar a 285 empreses (6 d'elles, associacions), destinat a sensibilitzar i prevenir la dependència de substàncies i altres tipus d'addiccions en l'àmbit empresarial.

Aquest projecte, que es desenvoluparà a la comarca del Penedès i estarà vigent fins desembre d'aquest any, té per finalitat aproximar-se a les empreses per a conscienciar els seus membres sobre els perills que les addiccions suposen per a la persona i el seu entorn i ajudar-los a combatre-les.

El programa de sensibilització comprèn diverses vies d'actuació per tal de facilitar el contacte amb els interessats. Entre d'altres, inclou: visites personalitzades i assessorament a les empreses; sessions formatives de grup per a empreses; línia telefònica oberta per atendre consultes en relació a addiccions; guia del projecte (web), i, xerrades de difusió i sensibilització.

El projecte es desenvolupa conjuntament entre Projecte Home, que s'encarregarà de la vessant més tècnica donats els seus coneixements i experiència, i la Fundació PIMEC, que pel seu compromís amb el teixit empresarial i pel fet d'estar emmarcada dins de PIMEC disposa d'una xarxa de seus distribuïdes per tot el territori català que permet oferir aquest servei a les comarques de l'Alt i Baix Penedès, amb el suport de l'Obra Social de Caixa Penedès.

Per tal de contribuir a assolir els millors resultats possibles, els promotors d'aquesta iniciativa demanen la col·laboració, complicitat, suport i experiència d'aquelles entitats locals, agents socials i empreses que estiguin interessades en abordar temes com la salut i l'orientació i assessorament a les empreses.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

mabel
1.

me gustaria saber si se hace algo sobre la adiccion de las mujeres que aman demasiado, esperando su contestacion un saludo cordial

  • 0
  • 0

Comenta aquest article