L'Alberg Pere Tarrés de Barcelona participa a la World Harmony Run que difon pau i amistat

La cursa comença aquesta setmana el recorregut per Europa · És una carrera solidària


La World Harmony Run, la carrera de relleus que recorre el món difonent la pau i l'harmonia, ha arribat a Barcelona, ​​ciutat des d'on iniciarà el seu pas per Europa. La Fundació Pere Tarrés està donant suport a aquesta iniciativa solidària amb diverses accions com allotjar els corredors internacionals a l'Alberg Pere Tarrés el personal també participa fent relleus de la torxa.

La World Harmony Run és una cursa de relleus global fundada pel líder mundial de la pau Sri Chinmoy, que busca promoure l'amistat i l'entesa internacional. Com un símbol de l'harmonia, els corredors porten una torxa encesa, que passa de mà en mà. Al llarg dels seus 30 anys de vida, la torxa ha estat en mans de corredors il.lustres compromesos amb la pau al món com Nelson Mandela, la Mare Teresa de Calcuta o Mohamed Ali. Des del seu començament la torxa ha visitat més de 140 nacions.

El personal de l'Alberg Pere Tarrés ha volgut mostrar el seu suport al missatge que difon aquesta carrera realitzant alguns relleus de la torxa. A més, el personal de l'Alberg i membres de l'organització de la cursa solidària han plantat un arbre a les instal.lacions de la seu social de la Fundació Pere Tarrés amb motiu de l'any del Bosc proclamat per la UNESCO.

La World Harmony Run també realitza visites a centres educatius de tot el món. En la seva estada a Barcelona visitarà dos centres d'esplai de la Fundació Pere Tarrés on més d'un centenar de nens i nenes tindran l'oportunitat de conèixer els corredors internacionals, portar la torxa i expressar els seus desitjos per un món més harmoniós.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article