Nens malalts de càncer i les seves famílies gaudiran d'una jornada lúdica al Circuit de Catalunya

L'acte comptarà amb la presència dels protagonistes de la sèrie "Polseres vermelles"


L'Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) – Junta de Barcelona organitza la quarta edició de la "Jornada aecc & Circuit de Catalunya" que tindrà lloc diumenge a les instal·lacions del Circuit de Montmeló, entre les 10 del matí i tres quarts de cinc de la tarda. L'acte s'adreça a nens i nenes malalts de càncer entre 6 i 15 anys que, conjuntament amb els seus familiars, tindran la possibilitat de gaudir d'un dia d'oci a les instal·lacions del Circuit.

L'edició d'enguany comptarà amb la presència de cinc dels protagonistes de la sèrie "Polseres vermelles" de TV3, Lleó (Àlex Monner), Jordi (Igor Szpakowski), Roc (Nil Cardoner), Ignasi (Mikel Iglesias) i Toni (Marc Balaguer). Tots ells participaran a la jornada gaudint, conjuntament amb els nens oncològics i els seus familiars, de les activitats organitzades.
 
Els objectius del dia són fomentar la interacció entre famílies amb situacions semblants en un context lúdic, fora de l'entorn hospitalari, i oferir als nens malalts de càncer, els seus germans i pares la oportunitat de gaudir d'un dia ple de jocs, cotxes i emocions.
 
La jornada començarà a les 10 del matí amb l'arribada dels participants al Circuit de Catalunya i tot seguit es procedirà a l'acte inaugural a càrrec de l'alcalde de Montmeló, el Sr.Antoni Guil Roman. A continuació, començaran les activitats de lleure relacionades amb el món del motor i la velocitat, entre les quals destaquen: una visita guiada per les instal·lacions del Circuit, un concurs de dibuix, tallers de manualitats, un circuit de Skalextric de grans dimensions, sorteigs, obsequis, mostra de gossos policials i un circuit tancat de motos. També es comptarà amb la presència dels Bombers de la Generalitat, la Creu Roja, la Protecció Civil de Montmeló i els Mossos d'Esquadra, que participaran activament amb els seus vehicles, motocicletes i materials. Enguany, i com a novetat, també hi haurà un helicòpter on podran entrar els assistents i conèixer de primera mà aquest mitjà de transport.
 
Després d'un pícnic a l'aire lliure, s'iniciarà l'activitat estrella de la jornada "La Tanda contra el càncer". En aquesta activitat els nens podran viure les emocions d'estar a bord d'un vehicle Porsche amb pilots que els portaran a fer dues voltes pel Circuit.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article