S'obren les inscripcions als camps de treball d'aquest estiu a Catalunya

Hi ha 1.882 camps de treball per escollir a Catalunya i a l'estranger


La Direcció General de Joventut ja ha obert el termini d'inscripció als camps de treball que s'organitzen aquest estiu a Catalunya. Els joves d'entre 14 i 30 anys poden apuntar-se fins al 15 de juny ja sigui a través del web o del 012. Els camps de treball són activitats organitzades per associacions educatives juvenils catalanes, organismes de joventut de les comunitats autònomes de diversos organismes i associacions internacionals. 

En el cas dels camps de treball d'intercanvi internacional, realitzats majoritàriament a l'estranger i dirigits a gent jove de fins a 30 anys, el termini d'inscripció ja va començar el 15 de març i continuarà fins el mes de novembre. Les inscripcions s'han de fer al web de la Coordinadora d'Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya. En total, els i les joves catalans/es podran escollir entre 1.882 camps de treball a Catalunya i a l'estranger, a cinquanta estats repartits pels cinc continents.

Els camps Consten d'una estada d'uns quinze dies en què es participa desinteressadament en un projecte de diferents tipus: mediambiental, social, de recuperació del patrimoni arquitectònic o d'i ntercanvi cultural. L'allotjament pot ser en cases de colònies, en tendes de campanya o en instal·lacions habilitades expressament.

En el moment de fer la inscripció s'ha de realitzar el pagament en línia de la quota, que oscil·la entre 72 i 185 euros segons les característiques del projecte. L'any passat hi van prendre part gairebé 1.700 joves catalans.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article