Jo marco la casella del 0,7 i tu també tens raons per fer-ho!

Xarxanet.org impulsa una campanya a través de les xarxes socials per a fomentar la casella del 0,7% de l'IRPF per a fins socials en la declaració de la renda

La campanya 'Jo també marco el 0,7% per a fins socials' de Xarxanet vol convèncer de la importància de marcar la casella solidària a través d'una pàgina web on es recullen els projectes de diferents entitats catalanes referents del tercer sector que s'han beneficiat d'aquesta aportació. L'objectiu central de la iniciativa és donar raons a la ciutadania per a que marqui la casella del 0,7% per a fins socials.

L'any 2010 el 57% dels catalans va marcar la casella solidària del 0,7% de l'IRPF en la declaració de la renda. D'aquesta manera es van generar 66 milions d'euros que han anat a parar a entitats sense ànim de lucre. Amb aquests recursos econòmics s'ha donat energia a projectes dirigits a infants, joves, dones i gent gran, a col·lectius en risc d'exclusió social i a famílies que passen per mals moments.

Tothom qui ho vulgui pot contribuir a la difusió de la casella del 0,7% per a fins socials a través de les xarxes socials: seguint la pàgina de Facebook 'Jo també marco la casella del 0,7 per a fins socials', fent servir el hashtag #jomarco07 a Twitter o afegint una icona a la imatge dels perfils.


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article