'Ni un pas enrere!' al Parlament en defensa del sistema públic de serveis socials

Es reclama avançar en la construcció d'un món i una societat més justos


Les organitzacions de la societat civil catalana impulsores de la declaració 'Ni un pas enrere! Invertim en futur' compareixen aquest dimarts a la tarda a la Comissió de Benestar, Família i Immigració del Parlament de Catalunya. Tres representants de la plataforma exposaran els motius que han donat lloc a la primera declaració conjunta de diversos col·lectius en defensa del sistema de serveis socials de responsabilitat pública a Catalunya.

Les organitzacions signants representen el sector de l'atenció a les persones, la classe treballadora i nombrosos professionals vinculats als serveis socials que aposten per les polítiques socials per avançar en la construcció d'un món i una societat més justos. Mitjançant la declaració 'Ni un pas enrere! Invertim en futur', els signants manifesten el seu compromís de vetllar perquè el marc legislatiu vigent es desplegui plenament i els drets de ciutadania es facin efectius per a totes les persones.

Hi intervindran Sonia Fuentes, membre de la Junta Directiva d'ECAS; Pepín de la Rosa, president del CEESC i Francesc Mateu, president de la FCONGD.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article