2 de juny, dia de la col·lecta contra el Càncer a Barcelona

Els ciutadans podran marcar les seves mans en un gran mural com a símbol per contribuir a fer créixer l'esperança de la lluita contra el càncerr


L'Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) – Junta de Barcelona organitza el dijous 2 de juny la coneguda col·lecta contra el càncer a la ciutat de Barcelona. L'activitat tindrà lloc més de 110 taules petitòries repartides per tota la ciutat, entre les 9 del matí i les 9 del vespre, on la finalitat principal és la recaptació de fons per a la lluita contra el càncer.

Entre els participants a les activitats d'aquest any hi haurà Albert Ribera, Oriol Pujol, Magda Oranich, Maite Gil, Mercè Montalà, David Barrufet, Toni Sevilla, Anna Tarrés Campa, Valentí Massa, Erika Villaecija, Ander Mirambell i el grup de música La Porta dels Somnis que cantarà en directe a les 11h a la carpa institucional de l'aecc. A tots ells se'ls invitarà a posar les seves mans en un motlle de fang per reproduir les seves mans en solidaritat i suport a la lluita contra el càncer.

La finalitat de la Col·lecta contra el càncer és la recaptació de fons per seguir oferint atenció psicosocial als malalts de càncer i els seus familiars, així com donar suport a la investigació, la prevenció i la divulgació de la malaltia. És la jornada més emblemàtica de l'Associació contra el Càncer i el seu resultat esdevé, juntament amb les aportacions dels associats, la principal font de recursos de l'entitat, els quals es destinen en serveis i programes als malalts de càncer i les seves famílies.
 
Per segon any, l'acte comptarà amb l'impacte visual d'un Bus Turístic decorat amb la imatge gràfica de l'aecc que recorrerà la ciutat de Barcelona.  El lema de la campanya d'enguany és Fes que la nostra esperança continuï creixent, una apel·lació directe als ciutadans que difon la importància de la seva aportació a l'entitat per a la lluita contra el càncer. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'empresa City Tour que ha cedit a l'aecc aquest vehicle pel dia de la Col·lecta. L'Autobús recorrerà els carrers on seran presents les principals taules de la col·lecta (veure mapa interactiu recorregut i taules).
 
El recorregut de l'autobús constarà de 6 parades, una de les quals serà la parada del Passeig de Gràcia,43 xamfrà amb Aragó, on hi haurà ubicada la carpa institucional de l'aecc i que està prevista entre les 10.30h i les 13.30h. La carpa serà el punt neuràlgic de la col·lecta per fer donatius i un espai per poder atendre als mitjans de comunicació.
 
Els ciutadans tindran l'oportunitat de marcar les seves mans amb pintura en un gran mural situat a la mateixa carpa institucional, per afegir-se al desig d'esperança en la lluita contra el càncer. Aquesta acció juntament amb l'acció d'esculpir mans de persones conegudes comptarà amb la col·laboració d'alumnes de l'Escola Massana de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article