La presidenta de l'ICD anuncia al teixit associatiu l'elaboració d'un Pla de politiques de dones 2012-20

El Consell Nacional de Dones de Catalunya és l'òrgan consultiu de l'ICD format per 389 entitats


La presidenta del Consell Nacional de Dones de Catalunya i de l'Institut Català de les Dones (ICD), Montse Gatell, ha presidit a l'Auditori Josep Irla (Edifici de la Generalitat) de Girona la primera sessió plenària d'aquest Consell de la legislatura. El Consell és un òrgan participatiu i consultiu de l'ICD format per representants de 389 entitats de dones de Catalunya. En la seva intervenció, la presidenta de l'ICD ha anunciat al teixit associatiu de dones que al llarg del primer semestre de l'any vinent tindrà lloc el procés d'elaboració del Pla de Polítiques de Dones 2012-2015, i també ha exposat quines són les línies estratègiques de l'actuació de l'ICD.

Montse Gatell ha explicat que “les actuacions per a la sensibilització vers la igualtat entre dones i homes, el foment de l'emprenedoria i la igualtat en el món del treball, l'impuls de mesures per a la conciliació i la intervenció contra la violència masclista, seran les quatre línies estratègiques bàsiques de l'actuació de l'Institut Català de les Dones”.
 
A la reunió han assistit més de cent representants d'entitats de dones de tota Catalunya a les quals s'ha informat dels projectes que desenvolupen els diferents grups de treball i les assemblees territorials.
 
A través d'aquest Consell, les entitats de dones esdevenen interlocutores de les polítiques que fa el Govern de la Generalitat, en especial dels plans específics de dones i de les normatives legals relacionades amb l'abordatge de la violència masclista.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article