El Grupo SIFU continua creixent i inaugura noves oficines a Màlaga

A Andalusia, un 11,75% de les contractacions són a persones amb discapacitat


El passat 13 de juny, el Grupo SIFU va inaugurar la seva nova oficina a Màlaga, on avui dia ja hi ha una plantilla de 122 treballadors amb discapacitat i Andalusia, 328. En concret, aquest territori va registrar fins el mes de maig un total de 392 nous contractes indefinits a persones amb discapaciatt, un 11,7% respecte al total de les noves contractacions en aquesta modalitat. Respecte els contractes temporals, s'han registrat 1.208 noves contractacions, les quals suposen un 17,9% sobre el total.

A l'acte d'inauguració hi van assistir el president de SIFU, Albert Campabadal, el director de la zona d'Andalusia, Miguel Martín, i el gerent del Grup a Màlaga, Luciano Alonso, el delegat provincial de la conselleria d'Ocupació de la Junta d'Andalusia, Juan Carlos Lomeña, i la cap del Servei d'Ocupació del govern andalús, María del Mar Martín.
 
El pasado 13 de junio, Grupo SIFU inauguró su nueva oficina en Málaga. Al acto asistieron, además del presidente de SIFU, Albert Campabadal, el director de zona de Andalucía, Miguel Martín, y el gerente del Grupo en Málaga, Luciano Alonso, el Delegado Provincial de la Consejería de Empleo de la Junta de Andalucía, Juan Carlos Lomeña, y la Jefa de Servicio de Empleo del gobierno andaluz, María del Mar Martín.

Málaga tiene a fecha de hoy una plantilla de 122 trabajadores discapacitados y Andalucía, de 328. La Comunidad Autónoma registró hasta el mes de mayo de 2011 un total de 392 nuevos contratos indefinidos a personas con discapacidad, un 11,7% respecto al total de nuevas contrataciones en esta modalidad. Por lo que respecta a los contratos temporales, se han registrado 1.208 nuevas contrataciones, que suponen un 17,9% sobre el total.
 
Próximamente, la entidad prevé abrir una nueva oficina en Marbella, que, con 134.623 habitantes, es la segunda ciudad más poblada de la provincia de Málaga y la octava de la Comunidad Autónoma. Con esta nueva apertura, Grupo SIFU conseguirá optimizar sus servicios, dando respuesta a las necesidades específicas de las empresas en una amplia zona geográfica que se extiende desde Marbella hasta el Campo de Gibraltar.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article