Barcelona es prepara per rebre el 1st International Congress of Coaching Psychology

Es vol contribuir a l'impuls de la investigació i la intervenció en psicologia


El 1st International Congress of Coaching Psychology tindrà lloc a Barcelona els dies 11 i 12 d'octubre de 2011. L'esdeveniment, organitzat pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC) i patrocinat pel Consejo General de Colegios Oficiales de Psicólogos (COP), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Psicofundación, sorgeix com una iniciativa itinerant entre diversos països, que permetrà compartir el coneixement sobre aquesta àrea en expansió entre elsprofessionals de nombrosos països.

En aquesta primera edició, el principal objectiu de la qual és aplegar la comunitat internacional del moviment de la Coaching Psychology i contribuir a l'impuls de la investigació i la intervenció d'aquest mateix àmbit, hi estan convidats molt especialment psicòlegs/òlogues coaches, així com psicòlegs/òlogues d’altres àrees interessats/des en el tema.
 
El programa inclourà sis interessants conferències ofertes per psicòlegs coaches com David Lane, Roberto Luna, Giorgio Nardone, Stephen Palmer, Joan Quintana o Peter Zarris, entre d'altres. Així mateix, estarà integrat per altres activitats com papers, tallers i pòsters, que poden ser presentats pels participants.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article