Allotjar-se en una 'suite solidària'

Majestic Hotel Group crea aquest model d'habitació a favor de la Fundació IReS


Majestic Hotel Group i la Fundació Institut de Reinserció Social – IReS han arribat a un acord marc de responsabilitat social corporativa. La primera acció que es deriva d'aquesta entesa es concreta en la creació de la Suite solidària, una iniciativa gràcies a la qual el grup hoteler destinarà part de la facturació d'aquesta habitació a la Fundació. El projecte s'està duent a terme des de l'1 de juliol i s'allargarà durant tota la temporada d'estiu, fins al 30 de setembre.

La suite escollida és l'habitació 751 del Majestic Hotel & Spa, el cèntric hotel del passeig de Gràcia barceloní.  El compromís del grup hoteler amb la Fundació és de llarg recorregut, ja que a més d'aquesta acció més endavant també vol fer participar als seus clients i col·laboradors en les accions solidàries amb la Fundació IReS.

Mentrestant, el grup també ha signat el conveni del programa Incorpora de la Fundació “la Caixa” a través de la Fundació IReS. Incorpora posa en comú les necessitats del teixit social amb les empresarials, ja que els nostres tècnics realitzen la prospecció d'empreses, fan el seguiment del procés de formació del beneficiari, l'acompanyament laboral de les persones inserides, i el suport a l'empresa quant a la inserció.Les persones beneficiàries són aquelles que tenen especials dificultats d'accés al món laboral: amb algun tipus de discapacitat, amb trastorn mental i amb situació o risc d'exclusió social (joves, majors de 45 anys, immigrants, aturats de llarga durada i dones víctimes de violència de gènere).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article