L‘Hospitalet ensenya a menjar bé

Una exposició simulen l'ambient domèstic adreçat a nens d'entre 8 a 12 anys


 La Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat acollirà des del proper 13 de setembre fins el 12 d'octubre l'exposició 'Menja bé, tu hi guanyes!', una proposta adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys amb l'objectiu de fomentar una alimentació saludable i nutritiva que els ha de portar a gaudir d'una bona salut. L'exposició és una iniciativa de l'Àrea d'Atenció a les persones de la Diputació de Barcelona que s'ha adaptat per a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Es composa d'una sèrie de plafons que simulen l'ambient domèstic, especialment els espais vinculats a l'alimentació i el lleure, i ens presenta un audiovisual on els protagonistes són infants de la mateixa edat als que va adreçat el missatge, que ens expliquen els principis d'una alimentació saludable. En acabar la visita es pot, a través d'una sèrie de jocs interactius, reforçar de manera lúdica els continguts explicats. La visita va acompanyada d'un tríptic informatiu i una guia educativa.
 
La mostra posa de relleu la importància de dur una alimentació adequada durant la infància per tal de gaudir de bona salut a l'etapa adulta. Vol, doncs, desenvolupar hàbits alimentaris que proporcionin una bona salut al llarg de la vida i que ajudin a gaudir d'una infància amb energia, vitalitat i intel·ligència. L'exposició pretén, de manera didàctica, potenciar aquests valors i donar rellevància a l'alimentació com a eina útil
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article