Ensenyament posa en marxa una web per involucrar més els pares en el procés escolar dels seus fills

El portal té la doble vessant d'informar sobre què fa el nen a l'escola i que haurien de fer els pares a casa per garantir l'èxit escolar


El Departament d'Ensenyament ha posat en marxa la web 'Família i escola. Junts X l'educació' que busca involucrar els pares en l'etapa educativa dels fills, tant dins com fora de l'escola. La titular de la conselleria, Irene Rigau, ha dit que la intenció no és entrar a la intimitat de les famílies sinó donar-los eines per tal que entre les escoles i les famílies els nens assoleixin l'èxit escolar. La web té dues parts: una centrada en informació, orientacions i recursos sobre el procés escolar dels fills i una segona per ajudar els pares en el procés educatiu. Rigau ha recordat que a l'escola s'ensenya però perquè això sigui possible els alumnes han d'arribar "en condicions d'educabilitat de casa".

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

cph
1.
Bon dia,

Estupenda la iniciativa. Llàstima que no es faciliti als pares/mares poder establir més contacte amb l'escola, ja que els horaris són totalment incompatibles amb la feina.

Es podria fomentar en el món empresarial la conciliació de vida laboral i familiar abans de "ficar canya sense parar" als pares/mares? És clar que volem participar més amb l'escola i educació dels fills/es, però no ens deixen!!! Seguranment la Sra. Irene Rigau té molts recursos econòmics/socials/familiars per combinar perfectament la seva vida, però hauria de mirar la resta de la gent.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article