Més de 1000 persones ballen en el Flash Mob 'Mou-te pel voluntariat'

Volen fer-se visibles acord amb l'any Europeu del Voluntariat


Diumenge al matí més de 1000 persones es van reunir a la Plaça Catalunya de Barcelona i van ballar la cançó 'Moving' de Macaco per tal de fer visibles el voluntariat social. Aquesta activitat forma part de la Mostra d'Entitats de la Mercè. 

"L'objectiu de la FCVS a l'hora de convocar aquest Flash Mob era agrair i fer notar la gran força del voluntariat coincidint amb l'Any Europeu del Voluntariat i crec que ho hem aconseguit", explica la presidenta de la FCVS Francina Alsina. La iniciativa ha superat totes les previsions i ha aglutinat més d'un miler de persones que han ballat la cançó de Macaco Moving. Molts dels participants eren membres i voluntaris de les entitats federades, actualment 284.
 
De fet, el Flash Mob ha estat un projecte col·laboratiu entre la FCVS -que era qui convocava la iniciativa-, i algunes de les entitats federades: ADAMA, que ha preparat la coreografia, i Creu Roja i la ONCE que van fer possible la gravació del vídeo d'assaig. Un vídeo que el mateix dia del Flash Mob ja havia rebut més de 2000 visites a YouTube.


 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article