L'èxit de 'Di Capacidad' porta l'exposició a Baricentro

Com a Gran Via 2, també s'hi podran fer tallers i activitats


Durant les tres setmanes que va ser present a Gran Via 2, l'exposició 'Di Capacitat' va rebre més de 30.000 visites. Ara, la mostra organitzada per la Fundación Grupo SIFU es pot veure al centre comercial Baricentro, a Barberà del Vallés, on hi serà fins el 15 d'octubre. L'exposició, que es completa amb uns tallers participatius oberts a tothom, pretén sensibilitzar i aproximar les discapacitat físiques, mentals, sensorials i intel·lectuals a la societat. 

 'Di Capacidad' és una exposició itinerant que pretén acostar la realitat del dia a dia de les persones amb discapacitat, mostrant les barreres i limitacions amb què es troben.
 
Activitats paral·leles
 
A més a més de l'exposició, Fundación Grupo SIFU ha preparat una sèrie de tallers pràctics oberts al públic en general. En l'edició anterior de 'Di Capacitat' hi van participar unes 7.000 persones als tallers, en els quals hi van ajudar 80 voluntaris. Entre altres coses, es podrà aprendre a llegir i escriure en Braille o participar en un circuit sense barreres amb cadira de rodes. A més a més també està prevista una exhibició d'hoquei en cadira de rodes. 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article