Parets del Vallès diu 'no' a la violència masclista dins la campanya ‘Prou d'hòsties’

L'11a edició de la campanya contra la violència masclista se celebrarà del 5 al 24 de novembre


 'Prou d'hòsties' és el lema de la campanya que s'impulsa a Parets del Vallès i que pretén sensibilitzar la població de la problemàtica que suposa la violència domèstica i la discriminació vers les dones en totes les seves formes i manifestacions. Les propostes per aquesta edició inclouen cursos, tallers i activitats lúdiques adreçades a tota la població, formació per a professionals i integrants d'associacions i actuacions específiques de prevenció adreçades als centres d'ensenyament del municipi. La campanya comença el 5 de novembre a les 10 del vespre al Teatre de Can Butjosa amb el concert 'Prou d'hòsties' a càrrec dels grups Grushenka i LesFatales. Durant el concert també tindrà lloc una perfomance sobre aquesta temàtica. També entre el 7 i el 9 de novembre al matí es podrà veure, als mercats municipals ambulants, una performance photocall anomenada 'Parets diu NO a la violència masclista', a càrrec de l'entitat Interferències.  

 

Pel 8 de novembre s'ha programat una hora del conte especial, a la Biblioteca Can Rajoler, a càrrec de Carme Brugarola. A més, els dies 8, 10, 15 i 17 de novembre es durà a terme un taller a l'IES Parets adreçat als alumnes de 3r d'ESO amb el nom d''El teatre de l'amor', a càrrec de l'Associació Des.Cos.Ides.
 
El dia 10 de novembre, a les a dos quarts de deu del matí el teatre de Can Rajoler acollirà l'obra Ningú més que l'altre de la companyia Lapsus Espectacles, adreçada als alumnes de 5è de primària del municipi. 'És de conya?' de la companyia DesGarbo es representarà el dia 15 de novembre, a la mateixa hora al teatre de Can Rajoler i tindrà com a públic als alumnes de 4t d'ESO de l'IES Parets.
 
L'11 de novembre tindrà lloc l'obertura de l'exposició 'Parets diu NO a la violència masclista', que es podrà veure a la Sala d'Exposicions Can Rajoler fins al 28 de novembre. I finalment el dia 16 de novembre, a les 7 del vespre, està programat un Cafè filosòfic sobre la violència masclista a la Biblioteca Can Rajoler, i el 24 de novembre, de 10 a 2 del migdia, es farà un monogràfic a la Sala Cooperativa que versarà sobre la violència contra les dones.
 
A més, els mesos de novembre i desembre, la Biblioteca Can Rajoler durà a terme 'El Racó de pares i mares' amb guia i exposició de documents, i les hores del conte dels divendres a Can Butjosa tractaran contes amb perspectiva de gènere.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article