Un any més, Miaportacion.org organitza la campanya Reyes Majos per a que tothom tingui regals

MRW i Atrapalo.com col·laboren en la iniciativa solidària


Miaportacion.org ha creat per segon any consequtiu el web www.reyesmajos.org, un espai per a que persones generoses es puguin compartir per un dia en els Reis Mags d'una persona desconeguda per a ells i que si no fos per la solidaritat es quedaria sense regal. L'experiència del projecte de l'any passat, va demostrar que hi continua havent moltes persones disposades a alegrar el Nadal a qui ho necessita sense demanar res a canvi. 'Quan l'any passat vam fer el projecte, amb tan sols tres mesos de vida del nostra web, en 15 dies i sense difusió vam aconseguir els 80 Reis Mags que buscàvem. A la xarxa, projectes així es viralitzen molt ràpid i per Nadal la gent té ganes de compartir la seva solidaritat", comenta Blanca Piera, directora de Miaportacion.org.

Per a dur a terme aquesta iniciativa, Miaportacion.org col·labora amb diverses entitats socials: l'Associació Bona Voluntat en Acció, Fundació Benallar, Fundació Arrels i Centre d'Acollida Assís des de les quals s'ajuda a les persones que demanen un desig. Per a aquestes organitzacions, el projecte també suma esforços en el seu treball educatiu i d'integració social de les persones a qui afavoreixen. "Els Reis Mags no són només una il·lusió per als nens. Una de les característiques d'aquest projecte és que la majoria de cartes estan escrites per persones adultes, moltes d'elles persones sense sostre o en risc d'exclusió social per a les quals rebre un regal per Nadal és un fet molt especial", comenta Blanca.
 
Les empreses patrocinadores que fan viable aquesta campanya són MRW i Atrapalo.com 
 
L'empresa líder en transport urgent de paqueteria d'enviaments permet que els voluntaris dipositin el seu regal gratuïtament en qualsevol de les seves oficines de tot Espanya. Aquest any no només col·labora amb l'ajuda logística, sinó que també ha proposat a tots els seus empleats la participació en el projecte. Aquesta iniciativa és part de la seva política de responsabilitat social corporativa que ajuda a conscienciar els seus treballadors i a d'altres empreses del valor d'un petit gest solidari a la societat.
 
D'altra banda, Atrapalo.com, agència de viatges i de promoció d'activitats d'oci a Internet, ajuda a finançar econòmicament la gestió d'aquest projecte que forma part dels seus plans d'ajuda i conscienciació social.
 
Aquelles persones que desitgin ser un "Rey Majo" poden apuntar-se a www.reyesmajos.org del 3 al 20 de novembre. Aquest any la iniciativa compta amb més de 350 cartes que han de ser ateses i el seu èxit serà aconseguir els voluntaris necessaris per complir un dels desitjos que hi ha escrit en cadascuna d'elles.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article