Prop de 80 persones ja han participat en el concurs de microrelats contra la violència masclista que ha endegat l'Institut Català de les Dones

El termini de presentació dels relats finalitza el proper dia 11 de novembre


El concurs de microrelats a la xarxa social Facebook que ha organitzat l'Institut Català de les Dones ja ha comptat amb les aportacions literàries de prop de 80 participants. Sota el títol "420 caràcters per unes relacions en igualtat" el concurs té com a objectiudivulgar i fomentar relats i imaginaris que mostrin relacions de parella basades en el respecte i la igualtat. Es tracta d'una actuació de sensibilització i prevenció contra la violència masclista en motiu de la commemoració, el proper dia 25 de novembre, del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. El termini de presentació dels relats finalitza el proper divendres, dia 11 de novembre.

El concurs incideix en la superació dels estereotips basats en les relacions de poder entre dones i homes i l'impuls de nous models de relació fonamentats en la igualtat i el respecte mutu.
 
Els relats, que no poden superar els 420 caràcters sense espais, i s'han d'adequar a les bases del concurs, seran valorats per un jurat que tindrà en compte la fidelitat a la temàtica, l'originalitat i la capacitat d'impacte del missatge.
 
En el concurs, organitzat amb la col·laboració de la cooperativa Abacus, poden participar totes les persones que tinguin un compte personal de Facebook, que hauran de publicar el seu relat en el mur facebook de l'ICD.
 
Els premis són tres xecs regals bescanviables per productes de l'Abacus per valor de 150, 100 i 50 euros.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article