Milers de dones corren a Barcelona contra el càncer de mama

Un any més, la Cursa de la dona omple els carrers de Barcelona de dones que corren per una mateixa causa, la lluita contra el càncer de mama


Aquest diumenge va tenir lloc a Barcelona la VI Cursa de la Dona – Central Lechera Asturiana. La carrera va servir per donar suport a la Campanya contra el càncer de mama, de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) – Junta de Barcelona, que enguany porta per lema "Suma't al rosa". Enguany, les 12.000 inscripcions es van cobrir el passat mes d'octubre, a les poques setmanes d'obrir les inscripcions, però això no ha impedit que centenars de dones sense dorsal també s'hagin sumat a aquesta prova esportiva i solidària de la ciutat comtal.

Enguany la cursa va canviar el tradicional punt de sortida a l'Arc de triomf, per una nova ubicació capaç d'encabir totes les participants: l'avinguda Maria Cristina i, després d'un recorregut de 6 km pels carreres de Barcelona, les participants van finalitzar la cursa en el mateix punt de sortida. Les guanyadores de la cursa van ser Mari Carmen González en primera posició, la segona va ser Encarna García i, en tercer lloc, va quedar Maria Vasco.
 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article