Empreses i entitats socials es reuneixen a Barcelona per fomentar la inserció laboral de col·lectius en risc

Directius de RRHH i tècnics d'inserció d'ONGs debatran sobre com potenciar la seva col·laboració


El proper 25 de novembre, de dos quarts de 10 del matí a la 1 del migdia, directius de Recursos Humans d'empreses i tècnics d'inserció laboral d'entitats socials celebraran una jornada de treball a l'Hotel Arts de Barcelona per potenciar la seva col·laboració i facilitar la incorporació al mercat laboral de persones amb especial dificultat per trobar feina. La trobada -organitzada per ECAS, el departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat i Fundació "la Caixa"- presentarà exemples que demostren que aquesta col·laboració és possible i està donant resultats: Desigual, Correus, Golden Line, Sodexo i el mateix Hotel Arts són algunes de les empreses que ja treballen amb entitats d'acció social i que explicaran els seus casos durant la jornada.

El vicedegà d'ESADE Ricard Serlavós exposarà diferents Iniciatives per a una política d'ocupació responsable, i el periodista Josep Maria Ureta moderarà un debat al voltant d'El valor afegit de les entitats socials com a proveïdores de recursos humans en què participaran representants d'empreses i entitats. A més, InfoJobs i "la Caixa" presentaran un nou programa de col·laboració per a la inserció de col·lectius en risc, Oferta responsable.
 
Inauguraran la jornada la secretària d'Ocupació i Relacions Laborals del Departament d'Empresa i Ocupació, Esther Sanchez; el director de Relacions laborals i Afers socials de Foment del Treball Nacional, Javier Ibars Álvaro; el director general de Fundació "la Caixa", Jaume Lanaspa; la presidenta d'ECAS, Teresa Crespo; i la directora de l'Hotel Arts, Rivero Delgado. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article