La presidenta de l'ICD entrega els premis a les guanyadores del concurs de microrelats '420 caràcters per unes relacions en igualtat'

Eva Algans, Marta Benavides i Assumpció Guardiola han estat les guanyadores del primer, segon i tercer premi, respectivament


La presidenta de l'ICD entrega els premis a les guanyadores del concurs de microrelats '420 caràcters per unes relacions en igualtat' (pdf)

Eva Algans, amb el relat 'Dansa', ha guanyat el primer premi del concurs de microrelats a la xarxa social Facebook '420 caràcters per unes relacions en igualtat' organitzat per l'Institut Català de les Dones (ICD). El segon premi ha estat per Marta Benavides, de Mollerussa, i el tercer per Assumpció Guardiola pel relat titulat 'Punt de vista'. El lliurament dels premis ha tingut lloc aquesta tarda a la seu de l'ICD a Barcelona i ha comptat amb la presència d'Eva Algans i d'Assumpció Guardiola, ambdues de la població gironina de Salt.

La primera edició del concurs, que s'ha realitzat amb la col·laboració de la cooperativa Abacus, ha comptat amb la participació de 166 relats. La iniciativa s'emmarca en la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, i té per objectiu la prevenció i sensibilització contra la violència masclista.
 
El concurs pretén incentivar les relacions de parella basades en el respecte i la igualtat. La presidenta de l'Institut Català de les dones, Montse Gatell, ha valorat molt positivament la implicació de la ciutadania en la iniciativa i ha agraït la participació. En l'acter de lliurament, Montse Gatell ha subratllat que “només acabarem amb la violència masclista si aconseguim esborrar de l'imaginari col·lectiu els models tradicionals de relacions entre sexes basades en el poder i avancem en la transmissió de nous models de relació i de resolució de situacions conflictives”.
 
Les guanyadores han estat guardonades amb tres xecs bescanviables per productes de la cooperativa Abacus per un valor de 150, 100 i 50 euros, respectivament.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article