Cleries rep una delegació del govern xinès interessada en les polítiques socials per a persones amb discapacitat

La delegació ha visitat Catalunya, considerada un referent en matèria d'atenció i inclusió per a les persones amb discapacitat


El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha rebut aquesta tarda una delegació xinesa a la seu del Departament. El grup, format per representants del govern local de Dalian, ha visitat Catalunya per conèixer de primera mà les polítiques que el Govern ha implementat en favor de les persones amb discapacitat. Durant la visita a Barcelona, la delegació s'ha interessat per les condicions d'accessibilitat de diverses instal·lacions públiques, així com per les polítiques d'inclusió i atenció a les persones amb discapacitat. Concretament, han volgut conèixer els serveis socials d'atenció a aquest col·lectiu; la formació professional, i la normativa reguladora adreçada a les persones amb mobilitat reduïda.

El conseller Cleries ha explicat que visites com la del govern xinès demostren que "el nostre país és avui un referent pel que fa a les polítiques d'inclusió dirigides a garantir els drets de les persones amb discapacitat". En aquest sentit, recordar que la Generalitat de Catalunya va ser premiada el mes de novembre per l'Assemblea de Regions Europees per les polítiques d'inclusió de joves amb discapacitat. El conseller Cleries ha destacat que "la promoció de l'autonomia personal és una de les prioritats d'aquest govern" i ha insistit que "tant el premi com rebre avui aquesta visitademostra que estem treballant en la bona línia".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article