La Diputació de Lleida aporta més de 30.000 euros a accions que desenvolupen ONG en l’àmbit de la sensibilització

Els projectes se centren en les necessitats bàsiques dels sectors o zones més desafavorides en pobles i col•lectius empobrits


La Junta de Govern de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest dilluns l’atorgament d’ajuts per un valor de 30.750 euros a diverses ONG de les comarques de Lleida per fer tasques de sensibilització de la societat en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament i la solidaritat internacional corresponent a l’anualitat 2011.

Les comarques de Lleida compten amb una nodrida representació del ventall d’ONG existent a tot el país, però també, amb entitats autòctones, circumscrites a unes àrees, col·lectius i accions territorials determinades.

Són beneficiaris d’aquests convenis les ONG que disposin de seu social o delegació permanent i tenir presència en el territori de Lleida amb un any d’antiguitat com a mínim, estar inscrita en el registre corresponent del Departament de Justícia, i tenir com a finalitats institucionals la realització sense ànim de lucre d’activitats relacionades amb la cooperació al desenvolupament i el foment de la solidaritat entre els pobles.

Els projectes consisteixen en accions viables que repercuteixin en les necessitats bàsiques dels sectors o zones més desfavorides en pobles i col·lectius empobrits econòmica i socialment. Les accions s’han de dur a terme amb la participació de la corresponent entitat territorial i dels beneficiaris on es porta a terme el projecte.

Les ONG que han rebut aquests ajuts són la Federació d’Associació de Veïns de Lleida, Grup Cultural Garrigues, Solsonès Obert al Món (SOM), Associació Catalana per al Desenvolupament i la Cooperació. Lleida.cat, Fundació Josep Comaposada, Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, Amics de Cuba de Lleida, Fundació privada Lleida Solidària, Assemblea de Cooperació per la Pau, SETEM-Catalunya, Fundació Ferreruela Sanfeliu, i Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article