L’alimentació idònia per a la gent gran també té en compte aspectes econòmics i socials

Un estudi planteja el paradigma d’alimentació entre aquest sector de la població

'Tal com es cuida l’alimentació dels nens també és fonamental atendre correctament les pautes alimentàries dels més grans, apostant per un treball multidisciplinar en el què s’involucren metges, infermers, farmacèutics i nutricionistes’. Amb aquestes paraules el director de l’Institut de Formació del Consell Andalús de Col·legis de Metges, Juan José Sánchez Luque, ha presentat un decàleg per a la correcta alimentació de la gent gran.

 

Tal com han exposat a Sevilla, la publicació se centra tant en els aspectes nutricionals com en els econòmics i en els socials. Tal com informa El Economista, l’estudi té en compte que en molts casos les persones grans viuen soles, la qual cosa comporta un risc per la salut, que la seva cura requereix un enfocament multidisciplinar i subratlla la importància de l’exercici físic.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article