Inicien una campanya de sensibilització amb les malalties mentals als centres comercials

L'objectiu és eradicar l'estigma que acompanya aquestes patologies


La Confederación Española de Agrupaciones de Familiares y Personas con Enfermedad Mental (Feafes) i la Fundación AstraZeneca han iniciat la camapnya 'La salut mental també va amb tu' que pretén eradicar l'estigma que acompanya aquestes malalties a través de la consciencació de la societat. Fins el març de 2012 es repartiran als centres comercials, supermercats i mercats de barri 25.000 bosses reutilitzables per a fer la compra dissenyades amb le logotip de Juliol Marta López.
 

Els prejudicis i el desconeixement d'aquest tipus de transtorns es materialitzen frequentment en el rebuig social, menyspreu i discriminació, impedint a aquestes persones l'exercici als seus drets. Feafes recorda que aquestes situacions afecten tant a la persona que té el transtorn y a la seva família com a la societat en general. 
 
Les federacions i associacions de Feafes instal·laran taules informatives a prop d'aquests espais comercials amb l'objectiu d'informar els transeünts de forma propera i personal sobre la realitat d'aquest tipus de malalties. 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article